تبلیغات متنی

رفتار حرفه‌ای برگ برنده ما است/ ای کاش داور پنالتی را می‌گرفت

به گزارش خبرنگار مهر، امیرقلعه‌نویی پس از تساوی تیمش در برابر تیم استقلال تهران در دقایق پایانی، در نشست خبری اظهار داشت: هواداران ما امروز رفتاری در شان و شخصیت باشگاه فرهنگی و ورزشی سپاهان اصفهان از خود نشان دادند و من به خاطر این رفتار و به خاطر حضور و حمایت خود از تیم سپاهان از آن‌ها تشکر می‌کنم.

وی امروز را یکی از بهترین روزهای ادوار لیگ برتر توصیف کرد و افزود: تبریکی هم باید به فوتبال ایران گفت به خاطر این بازی چرا که امروز و این بازی یکی از بهترین بازی‌های ادوار مختلف لیگ برتر بود.

سرمربی زردپوشان پیرامون شرایط تیم استقلال افزود: استقلال یکی از تیم‌های قدرتمند لیگ است و ما باید بپذیریم که از لحاظ آماری استقلال خیلی بهتر از ما بود. همان‌طوری که استقلال می‌توانست پیروز مسابقه باشد. سپاهان هم می‌توانست برنده دیدار باشد اما گل‌هایی خوردیم که نباید می‌خوردیم به ویژه گل اول. ما روی این قضیه کار کرده بودیم و حتی گلی که از پیکان خوردیم هم بر روی همین عدم پوشش دفاع راست خوردیم.

وی با ابراز رضایت از عملکرد تیمش خاطرنشان کرد:بسیار خوشحالم که تیمی درست کرده‌ایم که در مقابل یک تیم قدرتمند می‌ایستد و در بدترین شرایط بازی را برمی‌گرداند و همواره امیدوار است. این موضوع که تیم همیشه نسبت به نتیجه گرفتن امیدوار باشد هم برای بازیکنان و هم برای مربی مهم است. ما بعد از دریافت گل دوم، یکی دو موقعیت گل‌زنی دیگر داشتیم که یکی از آن‌ها گل شد.

قلعه‌نویی با انتقاد از شرایط زمین فوتبال ورزشگاه نقش‌جهان افزود: متاسفانه ما در هر بازی یکی دو مصدوم به خاطر این چمن بی‌کیفیت داریم و امروز هم سید محمدرضا حسینی به خاطر کفیتاین چمن مصدوم شد. این چمن برای فوتبال سم است و فکر می‌کنم سیاوش یزدانی، بازیکن استقلال هم به همین دلیل مصدوم شد.

وی به استقلال تبریک گفت و افزود: استقلال از لحاظ آماری برتر از ما بود و باید به استقلال به خاطر این برتری و به فوتبال کشور به خاطر این بازی زیبا که در آن یک تیم تقریبا ۳۰۰ و دیگری ۴۰۰ پاس ردوبدل کردند و  گل در بر داشت تبریک گفت.

سرمربی تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان اصفهان، از این مسابقه با عنوان جنگ یاد کرد و ادامه داد: این مسابقه یک جنگ بود اما متاسفانه اتفاقاتی رخ داد نباید رخ می‌داد و داشت زیبایی بازی را تا حدودی تحت شروع قرار می‌داد و امیدوارماین اتفاقات بگذرد و تکرار نشود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه بعد از صحنه پنالتی که داور برای استقلال اعلام نکرد تمرکز سپاهان از دست رفت بیان کرد: من قبول دارم که بعد از آن صحنه ما تمرکز خود را از دست دادیم و ای‌کاش داور آن پنالتی را اعلام کرده بود تا تمرکز ما از دست نرود و بتوانیم زودتر به بازی برگردیم. البته بعد از آن صحنه‌های دیگری هم بود که داور به سادگی از کنار آن‌ها عبور کرد که باید دوباره فیلم بازی را ببینیم ولی من فکر می‌کنم یک خطای داخل محوطه هم بود که بیرون از محوطه گرفته شد و می‌توانست پنالتی باشد و باید بگویم که در مجموع ما بیشتر ضرر کردیم.

قلعه‌نویی پیرامون بیانیه‌های باشگاه استقلال درباره داوری افزود: استقلال قبل از بازی هم بیانیه داد. ما نمی‌خواهیم وارد این بازی‌ها شویم. شما رفتار بازیکنان استقلال بعد از گل‌زنی به و بعد از گل دوم را نگاه کنید و رفتار نورافکن را که پس از گل از هواداران استقلال عذرخواهی کرد. ما چه زمانی که پیش افتادیم و چه زمانی که گل خوردیم، تا توانستیم حرفه‌ای رفتار کردیم و این رفتارها برگ برنده ما است و امیدوارم استقلالی‌ها برای رفتار بازیکنان خودشان هم بیانیه بدهند.

وی درباره بازی‌های دشوار خارج از خانه سپاهان افزود: تیمی که در پی قهرمانی است، باید چه داخل خانه و چه خارج از خانه در پی پیروزی باشد. البته ما در نیم‌فصل دوم، با احتساب بازی با ذوب‌آهن ۹ بازی خانگی داریم. به تیمم افتخار می‌کنم که می‌تواند مقابل هر تیمی قدرت تاکتیکی خود را دیکته کند . اگر مسابقه امروز چند دقیقه دیگر ادامه داشت ما گل سوم را هم می‌زدیم.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *