تبلیغات متنی

راز نقاشی‌های پنهانی که در عمق زمین کشیده شده بودند، کشف شد! +تصاویر

تمدن‌های قدیمی تمامی روش‌های ارتباطی را در اختیار داشتند. از نقاشی بر روی دیواره‌های غار گرفته تا دایره‌های ایجاد شده در زمین‌های زراعی، این نقاشی‌های بصری اولیه برای درک زندگی قبل از به وجود آمدن خط بسیار حائز اهمیت‌اند. در پرو ژئوگلیف‌های بزرگی که در نازکا کشف‌ شده‌اند، راز بزرگ زندگی در ۵۰۰ سال قبل از میلاد تا ۵۰۰ سال پس‌ از آن را آشکار می‌سازد. خطوط نازکا از زمانی که برای اولین بار در قرن شانزدهم کشف شدند تاکنون مورد مطالعات بسیاری قرار گرفته‌اند. حالا به لطف ترکیبی از کار میدانی و فناوری سه‌ بعدی، ۱۴۳ ژئوگلیف جدید نیز کشف‌ شده است.

خب ژئوگلیف چیست؟ این طرح‌های بزرگ که معمولاً ۱۳ فوت درازا دارند، می‌توانند هم مثبت و هم منفی باشند. ژئوگلیف های مثبت توسط سنگ‌های دسته‌ای، درختان زنده، زمین و شن و ماسه ساخته می‌شوند، درحالی‌که ژئوگلیف های منفی با استفاده از لایه سطحی خاک ساخته می‌شوند. خطوط نازکا در دسته ژئوگلیف های منفی قرار دارند، به‌گونه‌ای که شکل‌های ماموت‌ها بر روی زمین حفاری‌ شده‌اند. این ژئوگلیف‌ها برای اولین بار توسط فاتح اسپانیایی، پدرو سیزا د لئون به‌عنوان نشانگرهای دنباله‌دار در کتاب ۱۵۵۳ او معرفی شدند اما در اواخر دهه ۱۹۲۰ باستان شناسان پرویی آن‌ها را مجدداً کشف کردند. از آن زمان به بعد باستان شناسان و تاریخ شناسان در تلاش برای کشف راز چرایی ساخت این ژئوگلیف‌ها هستند.

این ژئوگلیف‌ها که معمولاً در عمق ۴-۶ اینچی سطح زمین‌ساخته شده‌اند، دربردارنده شکل حیواناتی مانند پرندگان و میمون‌ها هستند. به خاطر محیط بیابانی، این شکل‌ها به‌خوبی حفظ‌ شده‌اند. در سال ۲۰۱۸ محققان دانشگاه یاماگاتا و IBM ژاپن این ژئوگلیف‌های دیده نشده را کشف کردند. یکی از این شکل‌ها شامل اولین ژئوگلیفی است که با استفاده از AL کشف‌ شده است.

یافته‌های آن‌ها شامل یک پرنده، یک مار دو سر، یک ماهی و یک‌ شبه انسان دو سر است. با استفاده از ژئوگلیف AL مشخص‌شده که این شبه انسان روی دوپا ایستاده است. این ژئوگلیف با ۱۶ فوت عرض در کنار یک جاده ایستاده است و نشان می‌دهد که او نگهبان بوده است.

این یافته‌های حیرت‌انگیز تنها شروع کار بیشتر در این زمینه است که حالا می‌توان با استفاده از فناوری‌های جدید انجام داد. انتظار می‌رود با استفاده از این فناوری و تلاش‌های صورت گرفته درک محققان از تمامی خطوط نازکا و آگاهی آن‌ها نسبت به نحوه حفاظت از این منطقه میراث جهانی افزایش یابد.

 منبع: mymodernmet.com


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *