
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «کر استارمر» ( Keir Starmer) سخنگوی حزب کارگر انگلیس امروز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد که کابینه این کشور باید برای اشتباهاتی که در مقابله با شیوع ویروس کرونا مرتکب شده است، پاسخگو باشد.
سخنگوی حزب کارگر انگلیس در این باره تأکید کرد که اولویت وزرای کابینه انگلیس باید رفع نگرانی های اساسی کشور در بحبوحه همه گیری ویروس کرونا باشد.
«کر استارمر» در این خصوص ادامه داد: معتقدم که اشتباهات جدی انجام شده است ولذا وزرا نیز لازم است در برابر اشتباهاتشان (در ارتباط با شیوع کرونا) پاسخگو باشند. اکنون اولویت باید چگونگی اصلاح اشتباهات از سوی دولت باشد.
این در حالیست که شبکه خبری اِسکای نیوز نیز به نقل از وزارت بهداشت انگلیس پیشتر در گزارشی اعلام کرد: شمار قربانیان ویروس کرونا در انگلیس به ۱۸ هزار و ۱۰۰ نفر رسیده است. همچنین، طی ۲۴ ساعت گذشته ۷۶۳ مورد مرگومیر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا ثبت شده است.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ