تبلیغات متنی

خوش‌آمدگویی برج مراقبت به هواپیمای شهید سپهبد سلیمانی

به گزارش خبرگزاری مهر، حدود ساعت یک بامداد امروز پیکر مطهر شهدای مقاومت از مشهد مقدس و پس از طواف در حرم امام رضا (ع) به فرودگاه مهرآباد تهران آورده شد تا صبح امروز در تهران با حضور پرشور مردم انقلابی، این پیکرهای مقدس تشییع شوند.

این پیکرها شب گذشته از طریق هواپیمای ماهان شماره ۴۵۹۸ از مشهد وارد فرودگاه مهرآباد شد. هنگام فرود این هواپیما در فرودگاه مهرآباد کنترلر برج مراقبت، خوشامدگویی دلنشینی به پیکر پاک و مطهر شهدای مقاومت داشت.

در بخشی از مکالمه کنترلر برج مراقبت با هواپیمای حامل پیکر پاک شهدای مقاومت، خطاب به شهید حاج قاسم سلیمانی گفته می‌شود: «السلام علیک یا ابا عبدالله، فرمانده شهید حاج قاسم سلیمانی، با ‌دستان قلم (شده) همچون سقای کربلا و پیکری ارباً اربا چون علی اکبر ارباب و بدنی سوخته مانند مادر سادات، به تهران پایتخت ایران اسلامی و آغوش رهبر انقلاب خوش آمدید، به روح پاک و روان آسمانی‌تان درود»؛ «امنیت فضای کشور مرهون زحمات این بزرگواران است»


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *