تبلیغات متنی

حفظ و حراست از مرزها یک وظیفه همگانی است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم صبح امروز سه شنبه در دیدار فرمانده مرزبانی کشور با وی گفت: از تلاش شبانه روزی مرزبانان در مرزهای آبی و خاکی کشورمان قدردانی می کنیم که امروز شاهد امنیت کامل در مرزها هستیم.

وی با اشاره به اینکه افزایش تعاملات مرزی در کشورمان ضروری است، ادامه داد: نیروی انتظامی در عین مظلومیت با اقتدار تمام دربرابر آسیب‌ها و تهدیدات دشمنان ایستاده است.

وی با تاکید بر اینکه دیپلماسی مرزبانی مهم است، گفت: این دیپلماسی بر پایه افزایش تعاملات با کشورهایی که مرز مشترک با ایران دارند، استوار است.

آل هاشم به شهدای مرزبانی و نیروی انتظامی اشاره کرد و افزود: در راه امنیت مرزهای کشورمان شهدای زیادی تقدیم نظام و انقلاب اسلامی شده است.

امام جمعه تبریز سپس به حفظ حاکمیت کشورمان اشاره داشت و ابراز کرد: طبق گفته رهبری مرز هر کشور به منزله ناموس آن کشور است و مرزبانی باید برای حفظ حاکمیت کشور تلاش کند. مسئولان اهمیت بیشتری به مقوله مرز و مرزبانی دهند.

وی بر ضرورت توجه به برنامه های فرهنگی در مرزها اشاره کرد و گفت: باید به مردم مرزنشین کشورمان نیز توجه داشته باشیم.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *