به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، حسین شهریاری دبیر ستاد روز ملی و هفته پارالمپیک گفت: از سال ۸۲ بحث روز پارالمپیک پیگیری شد. علت این تصمیم این بود که بعد پارالمپیک سیدنی تحقیق و مشخص شد که سن ورزشکاران در حال افزایش است و به همین منظور برای توسعه بحث قهرمانی و آموزش و ایجاد انگیزه این موضوع راه اندازی شد.
وی افزود: نخستین مراسم روز پارالمپیک در ابتدا با ۲۸۰۰ نفر بود و در ادامه این تعداد افرایش یافت و در سال ۹۷ با ۵۳ هزار نفر برگزار شد. امسال هم با همکاری استانها یک جمعیت ۶۰ هزار نفری خواهد بود.
دبیر ستاد روز ملی و هفته پارالمپیک ادامه داد: هفته پارالمپیک از ۱۶ تا ۲۲ آبان برنامهریزی شده و هر روز به یک عنوان خاص نامگذاری شده است.
شهریاری گفت: مراسم روز ملی پارالمپیک در تهران با حضور ۳۵۰۰ نفر برگزار خواهد شد و در سایر استانها نیز همین برنامه انجام خواهد گرفت. توسعه ورزش همگانی معلولان باید مستمر باشد و دلیل استقرار ستاد روز و هفته پارالمپیک هم همین مسئله است.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ