تبلیغات متنی

جوانان میدان‌داران اصلی و مجریان گام دوم انقلاب هستند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین حسن شعبانی عصر امروز چهارشنبه در جمع فعالان قرآنی و فرهنگی شهرستان بستان آباد در همایش تبیین بیانیه گام دوم انقلاب به دستاوردهای انقلاب اسلامی پرداخت و افزود: در گام اول انقلاب اسلامی ایران پیشرفت‌های نظام در تمامی زمینه‌ها اتفاق افتاد و باید این تجربیات و موفقیت‌ها توسط نسل گذشته به نسل‌های جوان انتقال یابد.

وی افزود: باید نسل جوان در مقابل تهدیدهای رسانه‌ای دشمنان که با تمام توان به میدان آورده شده اند و جنگ تمام عیار تبلیغاتی برای ناامید کردن جوانان به راه انداختند آمادگی داشته باشیم تا این تهدیدها بی اثر شود.

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی در ادامه با اشاره به اعداد و ارقام مقایسه‌ای از دوران رژیم طاغوت و دوران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و پیشرفت در عرصه‌های بین المللی گفت: پیشرفت‌های ایران اسلامی در این سال‌ها مشهود بوده است و باید همگی قدردان این نظام و ولایت مطلقه فقیه و رهبری عظیم الشان انقلاب باشیم.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *