تبلیغات متنی

جشن برچیده شدن مدارس خشت و گلی در اوایل اسفند ماه

جشن برچیده شدن مدارس خشت و گلی در اوایل اسفند ماه

 

محسن حاجی میرزایی روز دوشنبه در حاشیه مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین وزارت آموزش و پرورش و معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران در خصوص برچیده شدن مدارس خشت و گلی افزود: این امر در همه استان‌های کشور انجام شده و فقط در استان سیستان و بلوچستان تعدادی مدرسه خشت و گلی باقی مانده بود که با جاری شدن سیل اخیر و وضعیت استان این امر به تاخیر افتاد.

وی بیان کرد: حتما در پایان بهمن یا اوایل اسفند ماه در استان سیستان و بلوچستان جشن برچیده شدن تمامی مدرسه‌های خشت و گلی در کشور را برگزار می‌کنیم.

به گزارش ایرنا، سال‌ها یک هزار مدرسه خشت و گلی چهره نظام تعلیم و تربیت را مخدوش کرده بود و قرار بود دانش‌آموزان سراسر کشور در جشنی ملی شاهد برچیده شدن کامل این مدارس باشند.

حذف مدارس خشتی و گلی از سال ۹۷ به طور جدی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت و به گفته وزیر آموزش و پرورش این جشن در اوایل بهمن ماه امسال برگزار می‌شود.

منبع : خبرگزاری ایرنا


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *