تبلیغات متنی

تکذیب مذاکره یوونتوس برای جذب مهاجم فرانسوی

به گزارش “ورزش سه”، طی یکی دو روز گذشته بود که رسانه های ایتالیایی مدعی شدند که باشگاه یوونتوس برای تقویت خط حمله خود به جذب ستاره فرانسوی باشگاه چلسی یعنی اولیویه ژیرو علاقه نشان داده است.

حتی طی ساعت گذشته برخی منابع ادعا کردند که یوونتوس با مهاجم فرانسوی به توافقات شخصی دست یافته و اولیویه ژیرو به طور قطع راهی تورین خواهد شد؛ این شایعه تا حدی جدی شد که نشریات ایتالیایی جزئیات این قرارداد را هم فاش و اعلام کردند که ژیرو در یووه ۴.۵ میلیون یورو حقوق دریافت خواهد کرد.

تکذیب مذاکره یوونتوس برای جذب مهاجم فرانسوی
تکذیب مذاکره یوونتوس برای جذب مهاجم فرانسوی

حالا و در همین رابطه وب سایت معتبر گل شایعات مذاکره یوونتوس برای جذب اولیویه ژیرو را تکذیب و اعلام کرده که این باشگاه ایتالیایی تا این لحظه هیچگونه ارتباطی برای انتقال ژیرو به تورین برقرار نکرده است.

در واقع به نظر می رسد که هنوز لوئیس سوارز اصلی‌ترین گزینه بیانکونری برای تقویت خط حمله محسوب می شود و آنها تا آخرین لحظات نقل و انتقالات تلاش خود را برای جذب مهاجم اروگوئه ای بارسا انجام خواهند داد.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *