به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام عباس فرازی نیا در مراسم اختتامیه همایش مجمع عالی فرماندهان ردههای تابعه بسیج وزارتخانهها و ادارات که ظهر امروز در مجتمع فرهنگی امام رضا (ع) مشهد برگزار شد، اظهار کرد: از همه دست اندرکاران ایجاد این همایش تشکر میکنم. پس از حکمی که رهبری برای تولیت آستان قدس رضوی صادر کردند، هشت مأموریت برای آستان قدس رضوی تعریف شد و در هشت کلمه خلاصه میشود و شامل زائر، زیارت، مزور، خادم، خدمت، مخدوم، حرم و حریم امام رضا (ع) میشود.
مدیر ارتباطات حوزوی و امور فرهنگی آستان قدس رضوی افزود: ما مأموریت خود را از قبر مطهر امام رضا (ع) آغاز کرده و اقداماتی چون مشجر کردن شیشه ضریح میان آقایان و خانمها، برنامه غبار روبی ماهیانه قبر مطهرامام به گونهای که مزار ایشان زیر اسکناس قرار نگیرد، انجام دادیم.
حجتالاسلام فرازینیا تصریح کرد: از جمله دیگر اقدامات، ایجاد امکانات برای وضو و دسترسی به آب در همه بخشهای حرم در فاصله زمانی کمتر از پنج دقیقه برای کسانیکه به حرم مراجعه میکنند، افزایش تعداد زائربرها در حرم، طرح ویلچر رانی سالمندان و جانبازان، طرح ویژه زیارت ضریح امام برای معلولین و جانبازان میباشد.
وی با بیان اینکه، از دوره تولیت حجتالاسلام رئیسی، کمیسیون بررسی و شناسایی شفا یافتگان امام هشتم، تشکیل شده است، ابراز کرد: این کمیسیون جهت شناسایی و معرفی شفا یافتگان به دست امام رضا و معرفی آنها به مردم ایجاد شده و تاکنون بیش از ۳۰۰ پرونده در این حوزه تشکیل شده است.
مدیر ارتباطات حوزوی و امور فرهنگی آستان قدس رضوی در زمینه دیگر اقدامات آستان قدس بیان کرد: در سطح کشور حدود ۳۰۰ هزار نفر خادم یار رضوی داریم. نکته مهمی که باید بدانیم این است که ما مخدوم را امام رضا (ع) نمیدانیم، چراکه ایشان نیازمند به خدمت نیست، بلکه منظور مخدوم، زائران امام رضا (ع) است. حرم امام رضا (ع)، به صورت شبانه روزی، مرکز فعالیتهای فرهنگی است. از جمله اقدامات دیگر آستان قدس در امورات فرهنگی میتوان به برگزاری جشن دهه کرامت در ۲۸ کشور دنیا اشاره کرد. برای بانوان نیز برنامههای فرهنگی با سخنرانی و حضور خانمها برگزار میشود.
وی در انتها بیان کرد: در حوزه حریم امام رضا (ع) قصد داریم تا تمام صحنهای حرم را مسقف و مفروش کرده، زیر گذر حرم را تبدیل به رواق کنیم، چراکه حرم مقصد باشد، نه معبر.
همچنین در این برنامه، مریم میناخوانی، مسئول خواهران بسیج وزارتخانهها و ادارات، اظهار کرد: ما در مراکز بسیج خواهران، نظرسنجیها مختلفی انجام دادیم که طی آن به چند عنوان اصلی رسیدیم و سعی کردیم تا اقدامات مناسبی را در حوزه مربوطه انجام دهیم. از این میان مهمترین محورها را بیان خواهم کرد. محور اول حفظ کانون خانواده و سبک زندگی اسلامی است. متأسفانه امروز در اقشار مذهبی جامعه نیز، شاهد خانوادههایی هستیم که فقط عنوان خانواده را دارا هستند.
وی افزود: محور دوم یا عنوان زن کارمند و کارجهادی میباشد که هدف آن، چگونگی انجام کار جهادی بانوان با توجه به زندگی کارمندی است. محور سوم مناسبتها و سایر برنامههای خانواده محور است که هدف آن توجه ویژه به برخی مناسبتهای ملی و مذهبی با تأکید بر محور خانواده است. که بیانات رهبری نیز بر همین امر تأکید دارد. اینکه سخنان رهبر را به روز بشنویم و به روز عمل کنیم نکته بسیار مهمی است.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ