تبلیغات متنی

تمامی راه‌های خراسان رضوی باز است

سرهنگ هادی امیدوار در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص وضعیت راه‌های خراسان رضوی اظهار کرد: تمامی راه‌های استان باز است، اما حرکت خودروها با کندی صورت می‌گیرد.

رئیس پلیس‌راه استان خراسان رضوی با بیان اینکه فعلاً در جاده‌های استان مشکل خاصی وجود ندارد، افزود: لغزندگی جاده‌ها و راه‌ها همچنان ادامه دارد و تردد خودروهای سبک و سنگین با زنجیر چرخ امکان پذیر است.

وی با اشاره به اینکه عملیات برف روبی در بیشتر محورها در حال انجام است، تصریح کرد: همچنین خودروهایی که در برف و کولاک مانده بودند نیز با اقدامات امدادی رها سازی شدند.

سرهنگ امیدوار با تاکید بر اینکه شهروندان از سفرهای برون شهری غیر ضروری اجتناب کنند، ابراز کرد: در صورت لزوم با توجه به اینکه در شرایط بارندگی هستیم، رانندگان قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کرده و با سرعت مطمئناً حرکت کنند. همچنین همراه داشتن زنجیر چرخ، لباس گرم و سوخت کافی بسیار مورد تاکید است.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *