به گزارش خبرنگار مهر حسین خوش اقبال شامگاه دوشنبه در جریان بازدید از مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان دیواندره از نزدیک در جریان پرونده فعالیتهای مختلف برای مقابله با ویروس کرونا و درمان بیماران احتمالی آن قرار گرفت
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با حضور در بیمارستان امام خمینی(ره) دیواندره در جریان آخرین اقدامات انجام شده و روند رسیدگی به بیماران قرار گرفت.
خوش اقبال با تقدیر از زحمات پرستاران، پزشکان، کارکنان درمانی و ستادی این بیمارستان، اظهار داشت: بدون شک با همراهی و همدلی مردم کرونا را شکست خواهیم داد.
وی بیان کرد: هم اکنون همه دستگاهها و سازمانها با وحدت و انسجام ، تمام امکانات را برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا بسیج کرده اند و شبانه روز در حال خدمات رسانی هستند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان افزود: انتظار میرود که با مشارکت و همکاری بهتر مردم که همانا عدم حضور در مکان های شلوغ و پرتردد است بتوانیم به بهترین شکل ممکن روند گسترش این ویروس را کنترل کرده و آن را شکست دهیم.
در جریان بازدید معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان از بیمارستان امام خمینی (ره) دیواندره فرمانداری این شهرستان و مسئولان شبکه بهداشت و درمان گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته در راستای مقابله با ویروس کرونا در این شهرستان را ارائه کردند.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ