تبلیغات متنی

تقدیر از فرمانده بسیج کاشان به پاس تلاش برای تامین امنیت شهروندان

به گزارش خبرنگار مهر، سردار مهدی معصوم بیگی فرمانده نیروی انتظامی استان اصفهان به پاس زحمات و تلاش های ناحیه مقاومت بسیج کاشان در همکاری و تعامل با نیروی انتظامی شهرستان کاشان برای تامین امنیت شهروندان کاشانی با اعطای لوح سپاس از سرهنگ مرتضی عمومهدی تقدیر کردند.

در قسمتی از این لوح تقدیر که توسط سرهنگ علی قربانی فرمانده نیروی انتظامی به عمومهدی اعطا شد، آمده است:

از جنابعالی به دلیل همکاری و تعامل شایسته با فرماندهی انتظامی شهرستان کاشان در کنترل ناآرامی های آبان ماه ۱۳۹۸ تقدیر و تشکر نموده، توفیق روز افزونتان را در سایه توجهات خاص حضرت ولی عصر(عج) و رهبری فرزانه انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای عزیز(مدظله العالی) از درگاه خداوند منان خواهانم.

به گزارش مهر، بعد از این مراسم آئین غبارروبی شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس و ادای احترام به حضرت آیت الله مهدی یثربی امام جمعه فقید کاشان با حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، فرمانده نیروی انتظامی، فرماندار و شهردار کاشان در گلزار شهدای دارالسلام برگزار شد.

در ادامه گزارش تصویری از برگزاری این دو مراسم را مشاهده می کنید:


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *