تبلیغات متنی

تشکیل کنسرسیوم منظومه ماهواره‌ای برای ورود به بازار اینترنت اشیا

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی براری در شبکه اجتماعی توئیتر گفت: همزمان با تلاش متخصصان برای تثبیت فناوری دستیابی به مدار پایین زمین (LEO) ، کنسرسیومی در حوزه منظومه ماهواره‌ای برای ورود به بازار اینترنت اشیا (IOT) شکل گرفت.

وی افزود: در این راستا نشستی در خصوص تشکیل کنسرسیوم برای ورود به عرصه منظومه‌ ماهواره‌ای باند وسیع (اینترنت ماهواره‌ای) داشتیم که هرچه سریعتر طراحی اولیه آن انجام خواهد شد.

رئیس سازمان فضایی ایران با اشاره به ۳ سرفصل مهم در سند توسعه هوافضا شامل دستیابی به مدارات و توسعه زیرساخت‌های فضایی، اکتشافات فضایی و شبکه‌های موقعیت یابی و ناوبری گفت: امروزه شبکه‌های ناوبری و موقعیت یابی، خدمات بسیاری را در حوزه‌های مختلف ارائه می‌کنند و تبدیل به حوزه‌ای استراتژیک و کاربردی شده‌اند؛ در همین راستا رویداد «ایده‌شوی دات راینکس» با هدف ارائه توانمندی های کشور در حوزه ناوبری و موقعیت‌یابی با همکاری وزارت راه و شهرسازی و سندیکای شرکت‌های شناسایی و مکان‌یابی رادیویی برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به تعامل و همکاری تمام دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های خصوصی در برگزاری این رویداد فضایی گفت: این رویداد ۵ اسفندماه ۹۸، در محل اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی تهران با هدف ارائه ایده‌ها در حوزه ناوبری فضایی و ارزیابی آنها برگزار می شود.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *