به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، دونالد ترامپ رئیسجمهوری آمریکا در مرکز کنترل بیماریهای این کشور (CDC) در «آتلانتا» ضمن حمله لفظی به دموکرات ها پیرامون ارائه اطلاعات و آمار نادرست درباره کرونا در کشورش اعلام کرد: می دانید که عموی من فرد بزرگی بود. او در «امآیتی» کار میکرد. او سالهای زیادی را در آنجا تدریس میکرد. «جان ترامپ» یک نابغه بزرگ بود!
رئیسجمهوری آمریکا بار دیگر خودشیفتگی اش در این باره را اینگونه نشان داد: من عاشق این چیزها هستم. من واقعاً علوم را میفهمم! دیگران از اینکه من اینقدر می فهمم،تعجب می کنند. هرکدام از این دکترها به من میگویند چطور اینهمه در این مورد وارد هستی؟ شاید من توانایی ذاتی دارم. شاید باید بهجای رئیسجمهور شدن این کاره میشدم.
وی در ادامه با اشاره به سرنشینان یک کشتی تفریحی که شماری از مسافران آن به کرونا مبتلا شدهاند، گفت: دوست دارم مبتلایان همانجا که هستند باقی بمانند. نمی خواهم بهخاطر یک کشتی که تقصیر ما هم نبوده تعداد مبتلایانمان دوبرابر شود.
این درحالیست که پیشتر رسانه های این کشور اعلام کرده بودند که دولت ترامپ امکانات کافی برای مقابله با شیوع کرونا را ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ