به گزارش خبرنگار مهر، روز شنبه ۱۴ دی ماه ۹۸ بخشی از سقف یک کلاس درس در مدرسه شهید «پور ولی» در روستای راونگ از توابع میناب بر سر دانش آموزان تخریب شد و موجب وحشت زدگی دانش آموزان شد. این حادثه موجب اعتراض اولیا و حتی شورای روستای راونگ شد. با گذشت یک روز از حادثه هنوز مدیران آموزش و پرورش هرمزگان و شهرستان میناب و همچنین مدیران نوسازی مدارس هرمزگان واکنشی نسبت به این حادثه نشان ندادهاند.
ادامه سکوت مدیران آموزش و پرورش هرمزگان باعث نگرانیها از ادامه اینگونه حوادث در سیستم آموزشی استان دارد. در ماههای اخیر هم واژگونی سرویسهای مدارس روستایی با سکوت مدیران آموزش و پرورش هرمزگان روبرو شد.
عبدالحسین بهرامی راونگی در واکنش به حادثه تخریب بخشی از سقف یک کلاس در مدرسه «پور ولی» گفت: روز گذشته (۱۴ دی ماه) بطور سرزده وارد مدرسه شهید پورولی این روستا شدم که به محض ورود متوجه جیغ و فریاد دانش آموزان یکی از کلاسها شدم.
رئیس شورای اسلامی روستای راونگ افزود: بلافاصله خود را به کلاس رساندم و دیدم بخشی از سقف کلاس بر روی سر دانش آموزان ریزش کرده و این امر باعث ایجاد رعب و وحشت بین آنان شده است.
وی اظهار کرد: مدرسه شهید پورولی ۴۴ سال قدمت دارد و اکنون بیش از ۱۵۰ دانش آموز در آن مشغول به تحصیل هستند.
بهرامی راونگی خاطرنشان کرد: بارها درخواست نوسازی این مدرسه تخریبی به نهادهای مربوطه ارسال شده اما متأسفانه تاکنون هیچ اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است.
وی اضافه کرد: بعد از ریزش قسمتهایی از سقف مدرسه تخریبی شهید پورولی روستای راونگ اولیای دانش آموزان از ادامه تحصیل فرزندانشان در این آموزشگاه ترس و دلهره دارند.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ