تبلیغات متنی

بیش از ۲۸۷ هزار نفر درپایگاه‌های غربالگری اصفهان تب‌سنجی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی هلال احمر اصفهان، علی محمد هاشمی اظهار داشت: در پی شیوع و انتشار ویروس کرونا در این استان، از ۲۴ اسفندماه نیروهای عملیاتی استان در قالب ۳۰ پرسنل و ۱۳۵ عضو داوطلب شامل نجاتگر، داوطلب و جوانان در ۶۶ پایگاه تب سنجی مستقر شدند و با همکاری شبکه بهداشت، اورژانس، نیروی انتظامی، پلیس راه و راهداری به پایش سلامت و غربالگری از مردم اقدام کردند.

وی با اشاره به اینکه از مردم در خواست داریم که به هیچ عنوان از خانه خارج نشوند، افزود: از ابتدای استقرار نیروها تا پایان روز یکشنبه سوم فروردین ۲۸۷ هزار و ۲۲۶ نفر در ایستگاههای سلامت استان غربالگری و ۸۶۵ نفر از خدمت گیرندگان به مراکز درمانی ارجاع شدند.

محمد هاشمی ابراز داشت: اعضای داوطلب، جوانان و نجاتگران این جمعیت در سراسر شعب استان روزانه معابر، خیابان‌ها و اماکن عمومی را ضدعفونی و گندزدایی کرده و در آموزش همگانی در این زمینه مشارکت می‌کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان بیان داشت: با همکاری امدادگران استان اصفهان هشدارهای لازم برای ماندن در خانه و قطع زنجیره انتقال کرونا به مردم در سطح شهرها اعلام می‌شود.

وی تاکید کرد: از مردم خواست داریم که از مسافرت به استان اصفهان خودداری کرده و توجه داشته باشند که تنها راه توقف انتشار ویروس و قطع زنجیره کرونا، ماندن مردم در خانه و رعایت مسائل بهداشتی است.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *