تبلیغات متنی

بیش‌ از ۱۸۸ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان کشف شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار محمد قنبری اظهار داشت: ماموران انتظامی سیستان و بلوچستان در راستای مبارزه باقاچاق سوخت و جلوگیری از هدر رفت سرمایه‌های ملی طرح کنترل محورهای مواصلاتی را در یک هفته گذشته با محوریت کنترل خودروهای ناوگان حمل و نقل عمومی تشدید کردند.

وی ادامه داد: پلیس آگاهی و دیگر رده‌های عملیاتی ضمن انهدام یک باند حرفه‌ای قاچاق، در بازرسی از هفت دستگاه تریلی سوخت کش، ۱۷ عدد باک اضافی اتوبوس و سه دپوی سوخت در شهرهای سراوان، نیمروز، چابهار و زاهدان، ۱۸۸هزار و ۷۴۷ لیتر سوخت قاچاق شامل ۱۶۳ هزار و ۹۷لیتر گازوئیل، ۲۲ هزار لیتر قیر، ۲ هزار و ۸۵۰ لیتر بنزین و ۸۰۰ لیتر نفت کوره قاچاق کشف کردند.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با اشاره به دستگیری ۶۵ قاچاقچی سوخت گفت: یکی از وظایف ذاتی پلیس مبارزه با پدیده شوم قاچاق است و با توجه به تاثیر منفی آن بر اقتصاد کشور، مجموعه انتظامی استان با تلاش شبانه‌روزی تمامی یگان‌های تابعه خود و با قدرت تمام با هرگونه قاچاق، مقابله و مبارزه خواهد کرد.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *