تبلیغات متنی

بیستمین نمایشگاه دستاوردهای فناوری گلستان افتتاح شد

به گزارش خبرنگار مهر، بعدازظهر یکشنبه، بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار استان گلستان با حضور استاندار گلستان، روسای دانشگاه‌ها و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان آغاز بکار کرد.

در این نمایشگاه آخرین محصولات و دستاوردهای پژوهشی و فناورانه واحدهای فناور پارک علم و فناوری گلستان، مراکز رشد، دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و دستگاه‌های اجرایی استان با حضور استاندار گلستان رونمایی شد.

علی نجفی نژاد، جانشین رئیس ستاد هفته پژوهش در این آیین اظهارکرد: اگر مسئولان توسعه و پیشرفت را می خواهند در کنار دانشگاه و نمایشگاه اینچنینی رقم خواهد خورد.

وی افزود: محققان و پژوهشگران گلستان ظرفیت بالایی دارند و می توانند محصولاتی با کیفیت بازار جهانی تولید کنند.

نجفی نژاد تأکید کرد که پژوهشگران می توانند توسعه استان را شتاب ببخشند و درآمد و رفاه برای مردم ایجاد کنند.

گفتنی است که این نمایشگاه از امروز(یکشنبه) ۱۷ آذرماه لغایت چهارشنبه ۲۰ آذرماه۹۸ در محل پردیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان دایر و بازدید برای عموم آزاد است.

علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۹ صبح الی ۱۷ عصر روزهای یاد شده از این نمایشگاه بازدید بعمل آورند.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *