به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی خاکسار قهرودی در چهارمین همایش تجلیل از واقفان و ناذران آستان قدس رضوی که پیش از ظهر امروز در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: تاریخ وقف در ایران اسلامی، پیشینهای غنی دارد؛ اما آنچه دستگاه آستان قدس باوجود همه مأموریتهای پیچیده و چندوجهی خود، مد نظر دارد، این است که به عنوان یک سازمان موقوفات محور، همه تلاش خود را برای امر صیانت و حفاظت از موقوفات به کار ببندد.
قائممقام تولیت آستان قدس، تصریح کرد: ما در تلاش هستیم تا این اتفاق به درستی رخ دهد. اصلیترین دغدغه آستان قدس و فعالیت بخشهای اداری و اجرایی ما، همواره توجه به صیانت و بهرهبرداری صحیح از اموال موقوفه مد نظر بوده است.
وی با اشاره به اینکه آنچه تا امروز تلاش همه دست اندرکاران را برای برنامهریزی صحیح، معطوف میسازد، توجه به بخش وقف است، ادامه داد: امروزه ارائه خدمات به بخشهای مختلف و نیازمندان جامعه اسلامی، اعم از مجاوران و زائران، به طور جدی در آستان قدس مد نظر است و تلاش داریم تا در عمل، وقف را در جهاتی که مورد توجه واقفین است، به درستی انجام دهیم.
قائممقام تولیت آستان قدس رضوی در ادامه ابراز کرد: باتوجه به تدبیر تولیت حاضر، بخشهای اداری آستان قدس در بازنگری ساختاری با نگاه به زمینهسازی برای وقف و توجه به نظرات واقفان و ناذران، دستخوش تغییرات جدی است تا در خصوص موقوفات، حفظ، صیانت و بهرهبرداری صحیح اتفاق افتد.
خاکسار با بیان اینکه ما به این دغدغه به عنوان یک وظیفه توجه داریم، افزود: بیش از ۵۰ درصد از موقوفات آستان قدس، پس از انقلاب اسلامی رخ داده که این نشان از توجه و حساسیت بالای آستان قدس به این امر دارد.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ