بهترین بازیمان را مقابل پالایش نفت داشتیم

به گزارش خبرنگار مهر، سرجان ایوانویچ امشب پس از برد تیمش مقابل تیم پالایش نفت آبادان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تیم ما نشان داد که می‌تواند در مقابل یک تیم خیلی پر قدرت مثل «پالایش نفت آبادان» خوب بازی کند و من از این بابت به بچه‌های تیمم تبریک می گویم.

وی افزود: پالایش نفت آبادان تیم بسیار قوی و قابل احترامی است، این تیم فصل گذشته قهرمان لیگ شده و در این فصل هم بازی‌های بسیار خوبی را انجام داده و امشب هم مقابل ما بازی خوب و منطقی داشت.

وی در پاسخ به اینکه آیا «مدعی قهرمانی هستید؟» تصریح کرد: نه ما فقط به بازی بعدی فکر می‌کنیم، بازی سختی مقابل پتروشیمی داریم و هر بازی با بازی بعدی برای ما فرق دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، امروز تیم‌های بسکتبال پالایش نفت آبادان و آویژه صنعت پارسا مشهد یک دیدار معوقه از هفته ششم لیگ برتر بسکتبال را از ساعت ۱۶ و در محل سالن ۱۷ شهریور آبادان برگزار کردند که این بازی در پایان با نتیجه ۷۴ بر ۵۹ به سود تیم مشهد به پایان رسید.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *