تبلیغات متنی

برگزاری مراسم ختم قرآن برای جانباختگان سانحه هواپیمایی اوکراین

حجت‌الاسلام یوسف احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با تسلیت واقعه سقوط هواپیمای مسافربری اظهار داشت: با توجه به برگزاری مراسم ختم قرآن سراسری کشور برای جانباختگان سانحه هواپیمایی اوکراین، به همین منظور مراسم ختم قرآن کرمانشاه سه شنبه بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد علی بن ابی طالب فرهنگیان فاز یک برگزار خواهد شد.

وی ضمن دعوت از عموم مردم کرمانشاه برای حضور در این مراسم پرفیض یاد جانباختگان سانحه هواپیمایی را گرامی‌داشت و از خداوند منان علو درجات را برای ایشان خواستار شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه بیان داشت: سقوط هواپیمای مسافربری و جان باختن تعداد زیادی از فرزندان ایران اسلامی مصیبت بزرگی بود که به وجود آمد آن هم بعد از حلاوت انتقام سختی که از دشمنان گرفته شد و در تاریخ بی سابقه بود و همه را متأثر کرد.

حجت‌الاسلام احمدی تأکید کرد: خدمات ارزشمند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در طول ۴۱ سال گذشته و اقتدار این نهاد انقلابی با داشتن نیروهای مخلص، شجاع، ایثارگر و شهادت‌طلبی همچون سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و سردار دلیر، حاجی‌زاده که خار چشم دشمنان بوده و هستند، ستودنی است.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *