تبلیغات متنی

برداشت میوه «گواوا» از باغات سرباز آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، سعید ناروئی اظهار داشت: سطح زیر کشت این میوه گرمسیری که بعد از انبه بیشترین سطح را با ۲۷۰ هکتار به خود اختصاص داده ۲۳۰ هکتار آن بارور است.

وی بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش‌از ۲ هزار تن گواوا در شهرستان سرباز تولید و روانه بازار مصرف شود.

مدیر جهاد کشاورزی سرباز اظهار داشت: میوه گواوا با داشتن طعم و عطر خاص که در منطقه به زیتون محلی یا جام مشهور است بیشتر در صنایع دارویی، غذایی و صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی گفت: درختان بارور گواوا در شهریور گل می‌دهد و برداشت محصول آن از اواخر آبان آغاز و تا اواخر فروردین سال بعد ادامه دارد.

ناروئی افزود: میوه گواوا برداشت شده در فصول سرد سال که کمبود میوه‌های نوبرانه محسوس است نقش مناسبی در تنظیم بازار میوه دارد.

وی بیان کرد: بیش‌از ۹۰ درصد از باغات گواوا در منطقه پیشین سرباز قرار دارد و محصول برداشت شده علاوه‌بر مصرف داخلی به استان‌های همجوار سیستان و بلوچستان صادر می‌شود.

مدیرجهاد کشاورزی سرباز گفت: نهال‌های موردنیاز توسعه باغات میوه‌های گرمسیری در این شهرستان تولید شده و در برنامه داریم کشت گواوای پاکوتاه را در منطقه توسعه داده و مشکل برداشت این محصول را مرتفع کنیم.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *