تبلیغات متنی

برداشت باقلا در ایرانشهر آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، مجید فیاضی با بیان اینکه از هر هکتار زمین زیر کشت ۴ تن باقلا در ایرانشهر برداشت می‌شود، اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت بیش‌از ٨٠٠ تن باقلا برداشت و روانه بازارهای داخل و خارج از استان شود.

وی افزود: رقم باقلای کشت شده در ایرانشهر از نوع محلی است که با توجه به طعم و مزه مناسب آن بیشتر بصورت تازه خوری مصرف و مازاد آن نیز خشک و به بازار عرضه می‌شود.

مدیر جهادکشاورزی ایرانشهر گفت: بیش‌از ۴٠٠ نفر در کار کاشت و برداشت باقلا در سطح این شهرستان مشغول بکار هستند.

وی اظهار داشت: کشت محصول باقلا در ایرانشهر از مهر آغاز و تا اواسط آبان و برداشت آن از اواخر اسفند آغاز و تا نیمه دوم اردیبهشت ادامه دارد.

فیاضی بیان کرد: باقلا یکی از منابع عالی فیبر و پروتئین به حساب می‌آید و مصرف آن همراه با برنج، تمامی پروتئین‌ها و اسیدهای آمینه ضروری بدن را تأمین می‌کند.

وی افزود: کلسیم و پتاسیم موجود در باقلا از بروز پوکی استخوان جلوگیری کرده و به کنترل فشارخون بالا نیز کمک می‌کند.

مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر ادامه داد: این دانه گیاهی همچنین سرشار از آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K، ویتامین B و اسیدفولیک است بنابراین برای رفع کم‌خونی هم مفید بوده البته به شرطی که نسبت به آن حساسیت نداشته باشید.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *