بازدید استاندار خراسان رضوی از مرکز قرنطینه معتادان متجاهر در مشهد

به گزارش خبرآنلاین از مشهد ؛دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی در حاشیه این بازدید گفت:به دنبال دستور استاندار طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر پس از وقفه ۲ ماهه از سر گرفته شد.
محمد حسین صالحی افزود: با کمک شهرداری مشهد و برخی دستگاه‌های اجرایی در این ارتباط سه مرکز با ظرفیت پذیرش ۶۰۰ نفر ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه ۲ مرکز هر یک با ظرفیت ۲۵۰ نفر برای مردان و یک مرکز با ظرفیت ۱۰۰ نفر برای زنان آماده شده است،اظهار داشت: در این مراکز معتادان مدت ۱۴ روز قرنطینه می‌شوند و کسانی که نتیجه آزمایش کرونای آنها منفی باشد به مراکز ماده ۱۶ ارجاع داده می‌شوند.
وی گفت:بعد از ترخیص افراد پذیرش شده، این مراکز ضد عفونی و گندزدایی شده و پذیرش ۶۰۰ نفر دیگر انجام می‌شود که این اقدام دستکم سه یا چهار مرحله ادامه می‌یابد.

۴۸

منبع : خبر آنلاین


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *