تبلیغات متنی

انهدام بزرگ‌ترین کارگاه تولید مواد محترقه شمال غرب کشور در تبریز

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمدی اظهار داشت: پلیس امنیت عمومی استان آذربایجان شرقی با اشراف اطلاعاتی از فعالیت تعدادی افراد سود جو در امر تولید و توزیع مواد محترقه مطلع و رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: مأموران در یک عملیات منسجم و با هماهنگی مقام قضائی، کارگاه مورد نظر را شناسایی و منهدم کردند.

سردار محمدی تصریح کرد: در بازرسی از این کارگاه، بیش از ۱۰ میلیون عدد کپسول مواد محترقه، ۵ تن مواد اولیه، ۹ دستگاه پرس و بسته بندی و مقادیر زیادی مواد محترقه آماده فروش کشف شد.

این مقام ارشد انتظامی گفت: در این راستا ۴ متهم دستگیر و ۲ دستگاه خودروی پیکان وانت نیز توقیف شد.

جانشین انتظامی فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی افزود: از ابتدای امسال تاکنون، بیش از ۱۱ میلیون ماده محترقه در استان کشف شد که این میزان نسبت به سال گذشته ۵ برابر افزایش داشته است.

سردار محمدی به والدین توصیه کرد برای پیشگیری از حوادث چهارشنبه آخر سال ضمن همکاری با پلیس در ایجاد نظم و امنیت عمومی، بر رفتار فرزندان خود به ویژه در گروه‌های دانش آموزی و نوجوانان نظارت داشته باشند تا با خاطره خوشی به استقبال سال جدید برویم.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *