تبلیغات متنی

امسال ۱۲۰۰ کیلومتر ریل احداث می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسلامی در مراسم رونمایی از ۵۶ دستگاه ناوگان جدید ریلی گفت: شبکه ریلی باید قوی‌تر شود به این معنا که در پایانه‌های تخلیه و بارگیری کالا، سیستم مکانیزه قوی‌تر و بهینه‌تری ایجاد شود تا خواب واگن‌ها کم شود.

وی افزود: در بازسازی واگن‌ها نیز ضریب ایمنی افزایش و مصرف سوخت کاهش یافته است.

وزیر راه و شهرسازی اهمیت اتصالات مویرگی ریلی را یادآور شد و گفت: باید شبکه ریلی به گونه‌ای باشد که بار از مبدا تا مقصد به طور کامل بر روی ریل بیاید.

اسلامی به اهمیت ساخت خطوط دوم ریلی برای بالا بردن راندمان سیر قطارهای باری و سرعت قطارهای مسافری اشاره کرد و گفت: امسال خط بستان آباد تبریز که سال گذشته قطعه اول آن از میانه تا بستان آباد با حضور رئیس جمهور به بهره برداری رسید، تکمیل شده و به این ترتیب زمان سیر مسافری تهران تبریز ۵.۵ ساعت کاهش می‌یابد.

وزیر راه توجه به بازسازی خطوط ریلی و همچنین نوسازی و زیباسازی ناوگان را یادآور شد و گفت: در گذشته قطارها شکیل و آراسته نبودند در حالی که مردم باید از بهترین ناوگان ریلی با سرعت بالا بهره مند شوند.

اسلامی به توسعه ترانزیت ریلی اشاره کرد و گفت: در ۳۵ روز ابتدایی امسال سهم ترانزیت ریلی بار ۲۵ درصد رشد داشته است.

وی با تاکید بر اینکه امیدواریم تا پایان دولت ۱۲۰۰ کیلومتر ریل جدید احداث شود تصریح کرد: شرکت راه آهن نیز موظف به ساخت ۲۰۰ تا ۴۰۰ کیلومتر خطوط فرعی تا پایان امسال است.

وی از دو خطه شدن مسیر بافق – اصفهان و کرج – قزوین یاد کرد و گفت: امسال خط ریلی بافق – تربت حیدریه که پرترافیک‌ترین محور ریلی است تا پایان دولت دوازدهم دو خطه می‌شود.

به گفته وزیر راه در سال گذشته ۷۷۸ دستگاه انواع ناوگان ریلی وارد شبکه شد و تا پایان امسال هدف گذاری ما دستیابی به ۲۰۰۰ ناوگان جدید در شبکه ریلی است و امیدواریم سال آینده راه آهنی با حداکثر توسعه یافتگی و کارآمدی داشته باشیم.

منبع : مهرنیوز


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *