به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله سیدمحمد حسینیشاهرودی پیش از ظهر چهارشنبه در همایش پیشکسوتان بسیج و گشت های رضویون که در سالن همایش های اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کردستان برگزار شد، اظهار داشت: پیشکسوتان یک جایگاه ویژه تری دارند و آنها جنبه الگویی دارند و باید به پاس زحمت هایشان از آنها تشکر ویژه کرد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با توجه به اهمیت بسیج و فرهنگ بسیجی ، اذعان داشت: این مجموعه پر برکت توسط امام راحل پایه گذاری شده و حضرت آقا از این سازمان بعنوان ملهم الهی یاد کرده است.
وی با اشاره به اینکه بسیجیان روحیه استکبار ستیزی دارند و در راس همه آنها رهبر معظم انقلاب حضور دارد، بیان کرد: فرهنگ بسیجی تمام ارتش ، سپاه ، نیروی انتظامی و مردم را متحول کرده و این فرهنگ نه تنها ایران بلکه جوانان دیگر کشورها را نیز متحول کرده است.
آیتالله حسینیشاهرودی با بیان اینکه هرکسی که دل در گرو انقلاب دارد بسیجی است ، ادامه داد: امام بسیج را لشگر مخلص خدا می داند زیرا در هر جا و هر زمانی که به انها نیاز باشد مخلصانه با هر توطه ای مقابله نموده و در راستای دفاع از کشور گام بر می دارند.
وی با اشاره به اینکه مسائل و مشکلاتی زیادی در دنیا وجود دارد و برخی از کشورها سعی در ایجاد نا امنی در ایران را دارند، خاطر نشان کرد: بسیجیان با حضور مستمر و نقش آفرینی در حفظ انقلاب مایه دلگرمی نیروی انتظامی و سپاه هستند و امنیت را در کشور ایجاد کرده اند.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ