تبلیغات متنی

افشای حرف های سرمربی دیناموکیف به لیونل مسی

افشای حرف های سرمربی دیناموکیف به لیونل مسی

 

به گزارش “ورزش سه”، بارسلونا چهارشنبه هفته گذشته به زحمت توانست ۲-۱ از سد دیناموکیف عبور کند. حریف اوکراینی با همه غایبانی که داشت به خوبی توانست برابر بارسا بدرخشد و بدشانس بود که مارک آندره تراشتگن به میادین برگشته بود و چندین بار توانست مانع فروپاشی دروازه بارسا شود.

بارسا با گل های مسی و پیکه توانست از این بازی پیروز خارج شود و دینامو هم با سری بالا میدان را ترک کرد.

در پایان بازی دوربین ها تصویر میرکا لوچسکیو سرمربی مشهور دینامو را در حال خوش و بش با مسی شکار کردند. او از مسی قول گرفت که در رختکن پیراهنش را به رسم هدیه بگیرد و فوق ستاره آرژانتینی هم این درخواست را قبول کرد. در واقع هرچند لوچسکیو از بارسا شکست خورد ولی گرفتن پیراهن لیونل مسی برای او حکم یک برد را داشت.

سرمربی رومانیایی شب گذشته در جریان یک مصاحبه و در پاسخ به سوالی در مورد گفت و گویش با مسی گفت:« به مسی گفتم لئو؛ من پیراهن پله را دارم و حالا می خواهم پیراهن تو را هم کنارش اضافه کنم.»


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *