اصحاب رسانه پیشرفتهای کشور را بیش از بحران ها بازتاب دهند
به گزارش خبرنگار مهر، علی ربیعی سخنگوی دولت بعد ازظهر امروز در اختتامیه دومین جشنواره رسانه ای مداد قرمز گفت: بیش از ۸۰ درصد بحران های طبیعی در ایران رخ می دهد و هرساله نیز شاهد بروز بحران ها آن هم در دوره ی اخیر هستیم.
وی افزود: در بحران های اجتماعی یا طبیعی مهم ترین موضوع نماندن در بحران است و وظیفه ما این است که به عبور جامعه از بحران ها کمک کنیم و آینده را نمایان سازیم.
ربیعی اظهار داشت: متاسفانه برخی درباره غم های مردم با شادی سخن می گویند و در حال تخریب فضای اجتماعی هستند.
وی تاکید کرد: مهم ترین بخش بحران، مدیریت پس از آن و افزایش مقاومت است. برخی خبرنگاران بحران، با قلم های خود مکتب چگونگی مقاومت در بالایا را ایجاد کرده اند. یکی از نیازهای اصلی کشور ترویج خبرنگاری بحران است و باید اصحاب رسانه بیش از پیش این موضوع را فراگیرند چراکه عبور از بلایای و معضلات به ویژه بلایای طبیعی وابسته به فضای اجتماعی کشور است و خبرنگاران بخش مهمی از این فضا را رقم می زنند.
سخنگوی دولت ابراز داشت: در حال حاضر کشور با تحریم های شدید خارجی روبرو است و از اصحاب رسانه می خواهیم تا مشارکت ها و پیشرفت های جامعه را بیشتر از دیگر موضوعات بازتاب دهند.
منبع : مهرنیوز
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ