تبلیغات متنی

اردکانیان: صاحبان اصلی کشور و نظام مردم هستند

به گزارش خبرنگار مهر، رضا اردکانیان وزیر نیرو امروز (جمعه) در جمع خبرنگاران در مسجد لرزاده در ارتباط با حضور مردم در انتخابات گفت: در کنار تمام سختی‌هایی که تحریم‌ها دارد، اما باید به این نکته نیز اذعان کرد که صاحبان اصلی کشور و نظام مردم هستند؛ از این جهت دشمنان می‌خواهند فشارها را روی صاحبان اصلی آورند تا حس تعلق را از آن‌ها بگیرند.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: به همین جهت وقتی که مردم علی رغم تمام سختی‌ها و مشکلاتی که وجود دارد پای صندوق‌های رأی حاضر می‌شوند، حضور آن‌ها پیام بسیار مهم و تأثیرگذاری خواهد داشت.

وزیر نیرو اظهار کرد: حضور مردم پای صندوق‌های رأی، این پیام را منتقل می‌کند که آن‌ها به عنوان صاحبان اصلی کشور، این حس تعلق را دارند و به همین جهت هرچه مقدار این حضور پرشورتر باشد، آن‌ها (دشمنان) را سریع‌تر به نقطه انصراف از این مسیر می‌رسانند.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *