تبلیغات متنی

اخیرا ۳۰ ساله شدم اما از نظر بدنی هنوز ۲۵ ساله هستم

اخیرا ۳۰ ساله شدم اما از نظر بدنی هنوز ۲۵ ساله هستم

 

به گزارش “ورزش سه”، کاپیتان کنونی قرمزهای آنفیلد تا سال ۲۰۲۳ با لیورپول قرارداد دارد. او تا به این لحظه جام هایی نظیر لیگ قهرمانان اروپا، جام باشگاه های جهان و لیگ برتر انگلیس را بالای سر برده و به نظر می رسد که هنوز هم انگیزه زیادی برای موفقیت دارد.

هندرسون در مصاحبه ای با وب سایت رسمی باشگاه لیورپول در این باره گفت: ” من تازه ۳۰ ساله شدم اما هنوز هم از نظر بدنی ۲۵ ساله هستم و احساس خیلی خوبی دارم. من از نظر کسب تجربه با بهترین وضعیت مواجه هستم و فکر نمی‌کنم که در مورد مسائل بدنی ام نیز شک و شبهه و سوالی وجود داشته باشد.”

هندرسون در ادامه گفت: ” من می‌خواهم سعی کنم تا آنجا که ممکن است بازی کنم چرا که هنوز هم این کار را دوست دارم و می‌خواهم تا جای ممکن برای لیورپول و تیم ملی انگلیس به میدان بروم. همیشه از همه نظر مثل غذای درست خوردن، خواب به موقع و مسائل دیگر زندگی به شکل صحیح عمل کرده‌ام. بنابراین امیدوارم که در شش یا هفت سال آینده بتوانم همین آمادگی را حفظ کنم.

البته من در انتهای فصل گذشته کمی بدشانس بودم چرا که با چالش مصدومیت از ناحیه زانو روبه‌رو شدم. با این حال اکنون خوب شده ام و احساس ایده‌آلی دارم.”


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *