تبلیغات متنی

ائتلاف گانتز و لیبرمن برای تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تایمز اسرائیل، حزب «آبی و سفید» به ریاست «بنی گانتز» و «اسرائیل بیتنا» به ریاست «آویگدور لیبرمن» بر سر تشکیل کابینه به نخست وزیری گانتز به یک توافق اولیه دست یافتند.

گانتز در حال حاضر و از سه هفته پیش به این سو مامور تشکیل کابینه بوده است، اما تا کنون در این راستا به موفقیت دست نیافته و حال ائتلاف با لیبرمن می‌تواند به عنوان گام نخست گانتز برای تشکیل کابینه به شمار رود.

گانتز پس از ناکامی نتانیاهو مامور تشکیل کابینه شد، اما گفته شده همچنان اختلافات عمده‌اش نیز با لیبرمن پابرجاست.

احزاب تحت سرکردگی گانتز، نتانیاهو و لیبرمن همگی احزابی راست گرا و به شدت تندرو در رژیم صهیونیستی به شمار می‌روند، اما در موضوعات متعددی از جمله سیاست خارجی و مسائل داخلی دارای اختلافات اساسی هستند.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *