تبلیغات متنی

پیرلو: خودمان شرایط را پیچیده کردیم

به گزارش “ورزش سه”، یوونتوس امشب در دیداری دشوار و در اوقات اضافی در نهایت موفق شد ۲-۳ جنوا را مغلوب کرده و راهی مرحله یک چهارم نهایی کوپ ایتالیا شود. آندره پیرلو در پایان این دیدار مدعی شد همه بازی های این مرحله دشوار بوده و یوونتوس و اینتر شرایط مشابهی برای دیدار حساس هفته بعد در سری آ دارند.

 

آندره‌آ پیرلو گفت: ما خودمان شرایط را برای خودمان پیچیده کردیم، زیرا در نیمه اول واقعا خوب بازی کرده بودیم. اما در نیمه دوم تمرکز کافی نداشتیم و شرایط دشوارتر شد. در ابتدا آنچه را که لازم بود را انجام دادیم و باید شرایط را بهتر کنترل می کردیم. قهرمانی در کوپا ایتالیا برای یوونتوس یک هدف است، بنابراین پیروزی و صعود به مرحله بعدی مهم بود.

 

 

درخشش دژان کولوسفسکی؟ “او هنوز خیلی جوان بوده و فقط یک فصل تجربه بازی در سری آ را در کارنامه دارد، بنابراین این عملکرد یک قدم بزرگ برای یوونتوس بود. کولوسفسکی باید در طول ۹۰ دقیقه با ثبات تر و در مقابل دروازه مصمم تر باشد و درک کند که هر موقعیتی هنگام بازی کردن برای یوونتوس ارزشمند است.

 

 تقریبا تمام بازی های این مرحله کوپا ایتالیا به وقت اضافی رفتند و این نشان می دهد همه این دیدارها سخت بودند. شرایط ما و اینتر یکسان بوده و هر دو تیم چند روز فرصت برای ریکاوری و آماده سازی فرصت خواهیم داشت. ما در بعضی مواقع و خصوصا وقتی از حریف پیش بودیم تمرکز کافی نداشتیم، بنابراین باید از نظر مدیریت جریان بازی پیشرفت کنیم.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *