به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عابدین رستمی شامگاه یکشنبه در مراسم گرامیداشت هفته نهضت سوادآموزی در شهرستان قروه اظهار داشت: یکی از شاخص های توسعه انسانی ضریب باسوادی است و در همین راستا آموزشیاران نهضت راه را نشان می دهند و دیده بینا به فرد بی سواد می بخشند.
به گفته وی نهضت سوادآموزی یکی از رویش های کشور است و اگر سواد با یقین عجین شود به علم می رسد و در واقع علم یقین را پشت سر خود دارد.
رستمی با بیان اینکه بین علم و دین ارتباط وجود دارد، افزود: انبیای الهی تا عالم نبودند اثرگذاری نداشتند و این علم است که به انسان وزن می دهد و فراگیری آن پایانی ندارد.
وی طالبان علم را گرسنگان سیری ناپذیر دانست و گفت: نباید متعلمین را شرطی بار آورد و رابطه بین معلم و متعلم نباید با شروط برقرار شود چرا که رمز تربیت اولیای الهی رابطه عاطفی و فتح قلوب بود.
مطابق سخنان رستمی تجربه ثابت کرده معلمانی که معنویت دارند اثرگذاری بیشتر داشته و این معنویت سنگینی علم و معرفت را در وجود نشان می دهد.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ